dimecres, 20 d’abril del 2011

Nou llibre


Em sap greu no haver penjat abans aquesta entrada, però entre que sóc força despistat, i la feina que porta un nou nat, els dies han anat passant i ja ens trobem a Sant Jordi…

El cas és que la Montse Banquells (infermera del CAR) es va posar en contacte amb mi per a que l’il·lustrés un conte que havia escrit ella mateixa i en el que relata el dia a dia amb els seus fills, des de que li van diagnosticar un càncer de mama fins que va guanyar la partida, això sí, passant per una mastectomia. El llibre va suposar un esforç per a la Montse, ja que es tracta d’una autoedició i el va subvencionar ella pràcticament en el 100 %. Quan hagi venut una bona pila podrà recuperar la inversió. Per al que a mi respecta, vaig participar desinteressadament (vaja, espero que algun sopar caigui...), però les despeses de paper, impremta, etc, són notables per a un particular.

Jo no vull donar idees, però ara que s’acosta Sant Jordi… ehem… A més, si voleu conèixer a la autora (una noia simpatiquíssima i carregadíssima d’energia), estarà signant exemplars el dissabte al Corte Inglés Diagonal de Barcelona, de 19:00 a 20:00 hores. Servidor no hi serà, estarà gaudint del primer Sant Jordi del seu fill de sis mesos...

Aquí us deixo una web que, seguint amb la marca de la casa, l’han fet amb el seu marit de manera casolona. En ella podreu trobar punts de venda.






Me sabe mal no haber colgado antes esta entrada, pero entre que soy bastante despistado, y el trabajo que lleva un recién nacido, los dias han pasado y ya nos encontramos en Sant Jordi...

El caso es que Montse Banquells (enfermera del CAR) se puso en contacto conmigo para que le ilustrara un cuento que había escrito ella misma y en el que relata el día a día con sus hijos, desde que le diagnosticaron un cáncer de mama hasta que ganó la batalla, eso si, pasando por una mastectomia. El libro supuso un esfuerzo para Montse, ya que se trata de una autoedición y lo subvencionó ella prácticamente en el 100 %. Cuando haya vendido un buen montón recuperará la inversión. Por lo que a mi respecta, participé desinteresadamente (vaya, espero que alguna cena caiga...), pero los gastos de papel, imprenta, etc, son notables para un particular.

Yo no quiero dar ideas, pero ahora que se acerca Sant Jordi... ejem.... Además, si queréis conocer a la autora (una chica simpatiquísima y llena de energía), estará firmando ejemplares el sábado en el Corte Inglés de Diagonal de Barcelona, de 19:00 a 20:00. Servidor de ustedes no estará, estaré disfrutando del primer Sant Jordi de mi hijo de seis meses...

Aquí os dejo una web que, siguiendo con la marca de la casa, la han hecho con su marido, de manera casera. En ella podréis encontrar puntos de venta.

9 comentaris:

Mônica ha dit...

I wish all the best to Ms. Montse Banquells and her book. She deserves it and much more . With your beautiful illustrations, Roger, I'm sure the book will be a success!

Happy St. George's Day to you and your family!

And many thanks for your kind words on my blog, it means a lot to me :-)

Carme Sala ha dit...

Una iniciativa preciosa, acompanyada d'uns dibuixos increïbles! Tinc ganes de veure'n més i tot i que no podré estar a Barcelona aquest dissabte, el penso comprar.
Gràcies per l'enllaç, ara hi vaig d'un salt.

Desitjo que se'n venguin molts, i que pugueu fer, no un, sinó una bona pila de sopars! :-)

Felicitats un cop més, pels teus dibuixos.

Sandra Villa ha dit...

Preciosa idea y muy buen trabajo! Sin duda lo compraré la próxima vez que pase por Barcelona, y será un regalo para una amiga muy especial que esta afrontando la enfermedad como una campeona, igual que Montse.

Helena Rossetti ha dit...

Ostres, felicitats! té molt bona pinta, i la història ha de ser molt maca, emotiva i plena de positivitat. A veure si en puc aconseguir agún!

Roger Simó ha dit...

Gràcies! Thanks!

Anònim ha dit...

Un projecte molt maco !!!!
Maria Tarragó

Tomás Serrano ha dit...

Enhorabuena. He visto esa web y me gustan mucho tus dibujos. Muchísimo éxito a los dos. Y además, ya conocemos a tu hijo, je, je. Bueno, y a ti también.
Por cierto, me gusta cómo suena el título en catalán.

Roger Simó ha dit...

Muchisimas gracias Tomás. La verdad es que ni mi hijo ni yo estamos muy favorecidos en las fotos, en realidad somos muuuuucho más guapos!

elbonjan ha dit...

M'he perdut alguna cosa?
On son el pare i el fill?, no els sé veure.
Home que "seamos muuuuuuucho más guapos..." del fill no en dubto, però.......